Kainuun Sanomat »Sotkamo-lehti »Ylä-Kainuu »Kuhmolainen »Alueen muut lehdet »

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Wetteri

Vuoden parhain aika tehdä autokaupat

Wetterin Kaarajahti on odotettu tapahtuma myös automyyjien puolesta.
Wetterin automerkeissä on runsaasti valinnanvaraa autoa etsivälle, toteaa Mervi Huovinen.
Kaarajahdin etuja pääset väijymään esimerkiksi Facebookissa.


– ”Kaarajahti on kuin Wetterin Hullut Päivät”

Kaarajahti on täällä taas. Kampanja tuo vuoden parhaimmat tarjoukset Wetteriin 14.-24.11. välisenä aikana.

Kaarajahti on ollut menestyvä konsepti jo viimeisen kuuden vuoden ajan. Eikä ihme, sillä Wetteri tarjoaa vuoden parhaimmat tarjoukset kaikkien saataville.

– Kampanja on suunnattu kaikille, jotka ovat miettineet auton ostoa, huoltoa tai muuten vain haluavat tulla katsomaan vuoden parhaimpia tarjouksia, esittelee paikallispäällikkö Ari Roivainen konseptia.

Automaailman Hullut Päivät

Kaarajahdin aikaan asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus hyötyä vuoden parhaista tarjouksista, jotka ovat samat ympäri maan. Näin kampanja palvelee autonostajia tasapuolisesti jokaisessa Wetterin liikkessä.

– Kyllä kaarajahti on aika, jolloin kannattaa tehdä autokauppa. Edut ovat maksimissaan Wetterin liikkeissä, muistuttaa Roivainen.

Kaarajahdin aikaan talo on täynnä ohittamattomia tarjouksia niin uusille kuin vaihtoautoillekin. Myös huoltoon ja varaosiin sekä rahoituksiin, vakuutuksiin liittyviä etuja löytyy pilvin pimein. Wetterin Huoleton- palvelupaketti tarjoaa autoilijan parhaat palvelut yhdellä kuukausierällä.

– Kaarajahdin edut on myös mahdollista hyödyntää Wetterin tarjoaman Huoleton -palvelupaketin yhteydessä, vinkkaa Roivainen.

Wetterillä automerkeistä edustettuina ovat Ford, Volvo, BMW, Subaru, Hyundai, Renault, Dacia, Mazda, Honda, Skoda, Mercedes-Benz, Jaguar ja Land Rover. Valinnanvaraa siis riittää autoa etsivälle. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain.

– On hyvä kuitenkin muistaa, että Kaarajahdin aikaan joidenkin merkkien ja mallien osalta meillä on tilattuna rajattu erä, joihin tarjoukset pätevät. Nopeat syövät hitaat, kommentoi Roivainen hymyillen.

Vastaanotto myönteinen

Wetterillä seitsemättä kertaa järjestettävä Kaarajahti on otettu hyvin vastaan ja on monille jo tuttu tapahtuma. Kauppaa on Roivaisen mukaan tehty paljon enemmän kuin muina aikoina vuodesta.

– Jahti tarjoaa merkittävän taloudellisen edun asiakkaalle. Auton hankinta voi olla joskus kiinni ihan muutamasta sadasta eurosta. Kampanjan aikana puhutaan eduista, jotka voivat olla useampia tuhansia euroja.

Uuden auton ostajalle paketti on lyömätön, sillä tuliterän kaaran lisäksi ostaja saa muita etuja ja tarjouksia osaksi pakettia.

– Meille on tulossa esimerkiksi kampanja autoja, joiden kuukausihintahaitari on 199 – 399 euron luokkaa,

– Huollon puolella myydään taas syys- kuin vuosihuoltoa rahallisen edun kera.

Varaosien puolelta löytyy ajankohtaisia kampanjatuotteita, kuten lasinpesunesteet, sulat, akkulaturit. Huolto ja varaosa hankinnat voi asiakas hoitaa kätevästi Wetteri tilin kautta sopivilla kuukausimaksuilla.

– Unohtamatta perheen pienimpiä, on heillekin järjestetty ohjelmaa, kuten pikkuautojen vaihtopäivä. Myös kahvit tarjotaan tulijoille. Tervetuloa Kaarajahtiin, huikkaa Roivainen hymyillen.


thumbnail

Pohjoissuomalainen autokonserni, joka on perustettu vuonna 1960. Wetterillä on 7 toimipistettä: Oulu (2), Kajaani, Kemi, Kuusamo, Rovaniemi, ja Ylivieska.  

Uusimmat

05.02.

Suomalainen Kirjakauppa

Käteistä käytetyistä oppikirjoista sekä tärppejä toimistoon


15.11.

Wetteri

Vuoden parhain aika tehdä autokaupat


10.07.

Kuhmon kamarimusiikki

Viisi vinkkiä Kuhmon Kamarimusiikkiin


29.05.

RekryKainuu

Kajaaniin paluuta ei ole tarvinnut katua


04.05.

Wetteri

Edukseen erottuva arkiauto


Kainuun Sanomien tuoreimmat

22.02. klo 22:34urheilu

Junioriaikojen haave toteutuu sunnuntain pariviestissä


22.02. klo 22:00kulttuuri

Kolumni: Minkäpä teet, kun faktat eivät kiinnosta


22.02. klo 21:14kotimaa

Vaatiiko perustuslakivaliokunta sote-ilmoitusta EU:lle vai ei? Pontta ei tehty, mutta sanamuoto sitä suosii, arvioi professori


22.02. klo 19:28kotimaa

Professori: Eduskunta ehtii käsitellä sote-uudistuksen lähiviikkoina, jos tahtoa löytyy – Yksi muutos voi kuitenkin vaatia poliitikoilta joustoa


22.02. klo 19:06kotimaa

Ministeri Annika Saarikko: Olen toiveikas, sote-uudistuksen läpivienti on mahdollista vaalikaudella