Kainuun Sanomat »Sotkamo-lehti »Ylä-Kainuu »Kuhmolainen »Alueen muut lehdet »

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Wetteri

Vuoden parhain aika tehdä autokaupat

Wetterin Kaarajahti on odotettu tapahtuma myös automyyjien puolesta.
Wetterin automerkeissä on runsaasti valinnanvaraa autoa etsivälle, toteaa Mervi Huovinen.
Kaarajahdin etuja pääset väijymään esimerkiksi Facebookissa.


– ”Kaarajahti on kuin Wetterin Hullut Päivät”

Kaarajahti on täällä taas. Kampanja tuo vuoden parhaimmat tarjoukset Wetteriin 14.-24.11. välisenä aikana.

Kaarajahti on ollut menestyvä konsepti jo viimeisen kuuden vuoden ajan. Eikä ihme, sillä Wetteri tarjoaa vuoden parhaimmat tarjoukset kaikkien saataville.

– Kampanja on suunnattu kaikille, jotka ovat miettineet auton ostoa, huoltoa tai muuten vain haluavat tulla katsomaan vuoden parhaimpia tarjouksia, esittelee paikallispäällikkö Ari Roivainen konseptia.

Automaailman Hullut Päivät

Kaarajahdin aikaan asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus hyötyä vuoden parhaista tarjouksista, jotka ovat samat ympäri maan. Näin kampanja palvelee autonostajia tasapuolisesti jokaisessa Wetterin liikkessä.

– Kyllä kaarajahti on aika, jolloin kannattaa tehdä autokauppa. Edut ovat maksimissaan Wetterin liikkeissä, muistuttaa Roivainen.

Kaarajahdin aikaan talo on täynnä ohittamattomia tarjouksia niin uusille kuin vaihtoautoillekin. Myös huoltoon ja varaosiin sekä rahoituksiin, vakuutuksiin liittyviä etuja löytyy pilvin pimein. Wetterin Huoleton- palvelupaketti tarjoaa autoilijan parhaat palvelut yhdellä kuukausierällä.

– Kaarajahdin edut on myös mahdollista hyödyntää Wetterin tarjoaman Huoleton -palvelupaketin yhteydessä, vinkkaa Roivainen.

Wetterillä automerkeistä edustettuina ovat Ford, Volvo, BMW, Subaru, Hyundai, Renault, Dacia, Mazda, Honda, Skoda, Mercedes-Benz, Jaguar ja Land Rover. Valinnanvaraa siis riittää autoa etsivälle. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain.

– On hyvä kuitenkin muistaa, että Kaarajahdin aikaan joidenkin merkkien ja mallien osalta meillä on tilattuna rajattu erä, joihin tarjoukset pätevät. Nopeat syövät hitaat, kommentoi Roivainen hymyillen.

Vastaanotto myönteinen

Wetterillä seitsemättä kertaa järjestettävä Kaarajahti on otettu hyvin vastaan ja on monille jo tuttu tapahtuma. Kauppaa on Roivaisen mukaan tehty paljon enemmän kuin muina aikoina vuodesta.

– Jahti tarjoaa merkittävän taloudellisen edun asiakkaalle. Auton hankinta voi olla joskus kiinni ihan muutamasta sadasta eurosta. Kampanjan aikana puhutaan eduista, jotka voivat olla useampia tuhansia euroja.

Uuden auton ostajalle paketti on lyömätön, sillä tuliterän kaaran lisäksi ostaja saa muita etuja ja tarjouksia osaksi pakettia.

– Meille on tulossa esimerkiksi kampanja autoja, joiden kuukausihintahaitari on 199 – 399 euron luokkaa,

– Huollon puolella myydään taas syys- kuin vuosihuoltoa rahallisen edun kera.

Varaosien puolelta löytyy ajankohtaisia kampanjatuotteita, kuten lasinpesunesteet, sulat, akkulaturit. Huolto ja varaosa hankinnat voi asiakas hoitaa kätevästi Wetteri tilin kautta sopivilla kuukausimaksuilla.

– Unohtamatta perheen pienimpiä, on heillekin järjestetty ohjelmaa, kuten pikkuautojen vaihtopäivä. Myös kahvit tarjotaan tulijoille. Tervetuloa Kaarajahtiin, huikkaa Roivainen hymyillen.


thumbnail

Pohjoissuomalainen autokonserni, joka on perustettu vuonna 1960. Wetterillä on 7 toimipistettä: Oulu (2), Kajaani, Kemi, Kuusamo, Rovaniemi, ja Ylivieska.  

Uusimmat

12.04.

Kokoomus

Kainuulaiset vievät eduskuntaan ymmärrystä Pohjois-Suomen tarpeista


02.04.

Kokoomus

Kestävää kasvua, hyvinvointia ja vastuullisia päätöksiä


05.02.

Suomalainen Kirjakauppa

Käteistä käytetyistä oppikirjoista sekä tärppejä toimistoon


15.11.

Wetteri

Vuoden parhain aika tehdä autokaupat


10.07.

Kuhmon kamarimusiikki

Viisi vinkkiä Kuhmon Kamarimusiikkiin


Kainuun Sanomien tuoreimmat

23.04. klo 11:07ulkomaat

Sri Lankalla oli vahva maine trooppisena paratiisina – pommi-iskut ovat kova kolaus maan turismille


23.04. klo 10:55kotimaa

Sipilä astui valokeilaan: Pääsiäisenä käyty useaan otteeseen keskustelua Antti Rinteen kanssa – keskustan hallitustie kuitenkin kaukana


23.04. klo 10:16kotimaa

Laajimman Oulun seksuaalirikoskokonaisuuden oikeuskäsittely aloitettiin – Oikeus päätyi laajimpaan mahdolliseen salassapitoon


23.04. klo 09:07ulkomaat

Sri Lankan iskujen jäljiltä jo 40 pidätystä


23.04. klo 07:01viihde

Suoratoistomakasiini: Gentleman Jackin oikea nimi on Anne Lister – sarja perustuu Listerin päiväkirjoihin