Kainuun Sanomat »Sotkamo-lehti »Ylä-Kainuu »Kuhmolainen »Alueen muut lehdet »

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Wetteri

Edukseen erottuva arkiauto

thumbnail
Hyundain myynnistä Kajaanin Wetterillä vastaa automyyjä Aleksi Kauhanen.


Mikä näistä houkuttaisi eniten? Persoonallinen ulkonäkö, korkeampi ajoasento vai kenties heijastusnäyttö? Uudessa Hyundai Konassa on varaa valita.

Hyundai Konassa ulkomuoto on suunniteltu tarkkaan. Pinnat ja värien kontrasti tuovat uudenlaisen ilmeen autolle. Jokainen yksityiskohta on mietitty tukemaan auton toimivuutta, tuomaan ajomukavuutta ja turvallisuutta.

Erityistä Konassa on sen hud-heijastusnäyttö, josta voi turvallisesti katsoa ajonopeuden, navigointiohjeita tai seurata turvajärjestelmien toimintaa. Saatavana on myös puhelimen langaton latauspiste. Konaan on laitettu vakiona vakionopeudensäädin, joka varsinkin pitkillä matkoilla lisää ajomukavuutta, peruutustutka sekä kamera, josta on helppo havaita takana olevat kohteet. Myös kaistavahti, joka pitää auton tien reunaviivojen sisällä, löytyy Konasta vakiona.

– Kaistavahti lisää huomattavasti turvallisuutta ja mukavuutta ajamiseen, kertoo automyyjä Aleksi Kauhanen.

 

Persoonallisempaa ilmettä

Style-varusteltuun Hyundai Konaan voit valita nahkaverhoillut istuimet ja mieluisimman neljästä eri tehosteväristä: kirkas oranssi, raikkaan limen vihreä, tulipunainen sekä klassisen harmaa. Korostevärit näkyvät muun muassa turvavöissä, ilmansuuttimissa tai moottorin käynnistysnapin ympärillä. Näin Konasta saa helposti mieleisensä värisen.

– Raikkaat värit tuovat valinnanvaraa, kun haluat persoonallisemman menopelin, kertoo Kauhanen.

 

Hyundai Kona sopii kaikille

Konasta löytyy runsaasti tilaa matkustajille sekä matkatavaroille. Kevyen ohjauksen ansiosta Konaa on helppo ohjata kaupunkiliikenteessä, mutta maantieajossakin se on vakaa ohjattava.

– Kona sopii niin pienen lapsiperheen tarpeisiin, kuin aktiiviselle sinkullekin, toteaa Kajaanin Wetterin Hyundai-myyjä Aleksi Kauhanen.

– Tavaratilaa on 361 litraa ja penkit kaatamalla tilaa saadaan jopa 1143 litraa.

Hyundaille on saatavilla vähintään 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Wetteri on Hyundai-merkin jälleenmyyjä Kainuussa.

Hyundain tavoite on olla ykkönen aasialaismerkkien joukossa Euroopassa vuoteen 2021 mennessä. Seuraavien 5 vuoden aikana Hyundai tuo Euroopan markkinoille 30 uutta tai uudistunutta mallia.

 

Hyundai Eco-mallisto

Hyundai tuo markkinoille 14 uutta eco-mallia vuoteen 2020 mennessä: 5 hybridiä, 4 lataushybridiä, 4 sähköautoa ja yhden polttokenno-sähköauton. Hyundai investoi tulevaisuuden liikkumiskonsepteihin, kuten autonomiseen ajamiseen ja yhteiskäyttökonsepteihin.

Tule tutustumaan laajaan Hyundai mallistoon Kajaanin Wetterille.

 

Ammattitaitoista huoltoa

Autojen jatkuva kehittyminen vaatii autohuollolta ammattitaitoa. Mekaanikkoja koulutetaan koko ajan. Merkkikohtaiset koulutukset takaavat, että mekaanikko on ajan tasalla auton ja valmistajan vaatimusten mukaisesti. Koulutuspäiviä saattaa kertyä jopa 25 vuodessa.

Autoihin käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Auton voi turvallisin mielin jättää osaavan mekaanikon käsiin; auto pysyy luotettavana ja turvallisena, kun sen huollattaa merkkihuollossa.

Hyundai-autojen huollosta Kajaanin Wetterillä vastaa Hyundai master-tason suorittanut mekaanikko Juha Väyrynen. Juhalla on 17 vuoden kokemus Hyundain parissa työskentelystä.

– Huollattamalla auton valtuutetussa merkkihuollossa, taataan autolle paras mahdollinen toiminta eri tilanteissa. Autoille tehtävät ohjelmistopäivitykset edesauttavat auton toimivuutta, turvallisuutta sekä taloudellisuutta, kertoo työnjohtaja Teemu Väisänen.

Juha ja Teemu toivottavat kaikki Hyundai-asiakkaat tervetulleiksi merkkihuoltoon Kajaanin Wetterille.


Hyundai Kona
• SUV katumaasturi
• Kaksi eri varustetasoa, Comfort ja Style
• Styleen sisätiloihin valittavissa neljä eri tehosteväriteemaa
• Tavaratilaa 361 litraa
• Jälleenmyyjä Wetteri Kajaani

Uusimmat

04.05.

Wetteri

Edukseen erottuva arkiauto


29.03.

Wetteri

Omamekaanikoista tuli autohuollon uudistajia – Kimmo tuntee niin auton kuin omistajan


15.03.

Kajaanin Vaihtoehtohoitola

Akupunktiohoitajana Kajaanissa 20 vuotta


15.02.

Wetteri

Vaihtoautoralli tuo vilskeen Wetterille 


23.10.

No-Pan Auto Oy

Autokauppa mukana muutosten tuulissa


Kainuun Sanomien tuoreimmat

23.05. klo 15:26kainuu

Pekka Heikkisen leipomossa tulipalo – kattorakenteet tuhoutuivat, sammutus jatkuu


23.05. klo 14:40kainuu

Leipomon evakuointi ei aiheuttanut paniikkia


23.05. klo 14:24kotimaa

Selvitys esittää asevelvollisuuden tilalle kansalaispalvelusta, naiset ja Jehovan todistajat mukaan


23.05. klo 14:11kotimaa

Ministeri Saarikko sote-väännön aikataulupaineista: Ajankohta vaaleille ei ole primäärikysymys


23.05. klo 13:55paakirjoitukset

Oikaisu