Kainuun Sanomat »Sotkamo-lehti »Ylä-Kainuu »Kuhmolainen »Alueen muut lehdet »

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Wetteri

Edukseen erottuva arkiauto

thumbnail
Hyundain myynnistä Kajaanin Wetterillä vastaa automyyjä Aleksi Kauhanen.


Mikä näistä houkuttaisi eniten? Persoonallinen ulkonäkö, korkeampi ajoasento vai kenties heijastusnäyttö? Uudessa Hyundai Konassa on varaa valita.

Hyundai Konassa ulkomuoto on suunniteltu tarkkaan. Pinnat ja värien kontrasti tuovat uudenlaisen ilmeen autolle. Jokainen yksityiskohta on mietitty tukemaan auton toimivuutta, tuomaan ajomukavuutta ja turvallisuutta.

Erityistä Konassa on sen hud-heijastusnäyttö, josta voi turvallisesti katsoa ajonopeuden, navigointiohjeita tai seurata turvajärjestelmien toimintaa. Saatavana on myös puhelimen langaton latauspiste. Konaan on laitettu vakiona vakionopeudensäädin, joka varsinkin pitkillä matkoilla lisää ajomukavuutta, peruutustutka sekä kamera, josta on helppo havaita takana olevat kohteet. Myös kaistavahti, joka pitää auton tien reunaviivojen sisällä, löytyy Konasta vakiona.

– Kaistavahti lisää huomattavasti turvallisuutta ja mukavuutta ajamiseen, kertoo automyyjä Aleksi Kauhanen.

 

Persoonallisempaa ilmettä

Style-varusteltuun Hyundai Konaan voit valita nahkaverhoillut istuimet ja mieluisimman neljästä eri tehosteväristä: kirkas oranssi, raikkaan limen vihreä, tulipunainen sekä klassisen harmaa. Korostevärit näkyvät muun muassa turvavöissä, ilmansuuttimissa tai moottorin käynnistysnapin ympärillä. Näin Konasta saa helposti mieleisensä värisen.

– Raikkaat värit tuovat valinnanvaraa, kun haluat persoonallisemman menopelin, kertoo Kauhanen.

 

Hyundai Kona sopii kaikille

Konasta löytyy runsaasti tilaa matkustajille sekä matkatavaroille. Kevyen ohjauksen ansiosta Konaa on helppo ohjata kaupunkiliikenteessä, mutta maantieajossakin se on vakaa ohjattava.

– Kona sopii niin pienen lapsiperheen tarpeisiin, kuin aktiiviselle sinkullekin, toteaa Kajaanin Wetterin Hyundai-myyjä Aleksi Kauhanen.

– Tavaratilaa on 361 litraa ja penkit kaatamalla tilaa saadaan jopa 1143 litraa.

Hyundaille on saatavilla vähintään 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Wetteri on Hyundai-merkin jälleenmyyjä Kainuussa.

Hyundain tavoite on olla ykkönen aasialaismerkkien joukossa Euroopassa vuoteen 2021 mennessä. Seuraavien 5 vuoden aikana Hyundai tuo Euroopan markkinoille 30 uutta tai uudistunutta mallia.

 

Hyundai Eco-mallisto

Hyundai tuo markkinoille 14 uutta eco-mallia vuoteen 2020 mennessä: 5 hybridiä, 4 lataushybridiä, 4 sähköautoa ja yhden polttokenno-sähköauton. Hyundai investoi tulevaisuuden liikkumiskonsepteihin, kuten autonomiseen ajamiseen ja yhteiskäyttökonsepteihin.

Tule tutustumaan laajaan Hyundai mallistoon Kajaanin Wetterille.

 

Ammattitaitoista huoltoa

Autojen jatkuva kehittyminen vaatii autohuollolta ammattitaitoa. Mekaanikkoja koulutetaan koko ajan. Merkkikohtaiset koulutukset takaavat, että mekaanikko on ajan tasalla auton ja valmistajan vaatimusten mukaisesti. Koulutuspäiviä saattaa kertyä jopa 25 vuodessa.

Autoihin käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Auton voi turvallisin mielin jättää osaavan mekaanikon käsiin; auto pysyy luotettavana ja turvallisena, kun sen huollattaa merkkihuollossa.

Hyundai-autojen huollosta Kajaanin Wetterillä vastaa Hyundai master-tason suorittanut mekaanikko Juha Väyrynen. Juhalla on 17 vuoden kokemus Hyundain parissa työskentelystä.

– Huollattamalla auton valtuutetussa merkkihuollossa, taataan autolle paras mahdollinen toiminta eri tilanteissa. Autoille tehtävät ohjelmistopäivitykset edesauttavat auton toimivuutta, turvallisuutta sekä taloudellisuutta, kertoo työnjohtaja Teemu Väisänen.

Juha ja Teemu toivottavat kaikki Hyundai-asiakkaat tervetulleiksi merkkihuoltoon Kajaanin Wetterille.


Hyundai Kona
• SUV katumaasturi
• Kaksi eri varustetasoa, Comfort ja Style
• Styleen sisätiloihin valittavissa neljä eri tehosteväriteemaa
• Tavaratilaa 361 litraa
• Jälleenmyyjä Wetteri Kajaani

Uusimmat

05.02.

Suomalainen Kirjakauppa

Käteistä käytetyistä oppikirjoista sekä tärppejä toimistoon


15.11.

Wetteri

Vuoden parhain aika tehdä autokaupat


10.07.

Kuhmon kamarimusiikki

Viisi vinkkiä Kuhmon Kamarimusiikkiin


29.05.

RekryKainuu

Kajaaniin paluuta ei ole tarvinnut katua


04.05.

Wetteri

Edukseen erottuva arkiauto


Kainuun Sanomien tuoreimmat

24.03. klo 15:13ulkomaat

Thaimaassa äänestetty vilkkaasti vaaleissa – sotilasjuntan kannattajat vahvoilla vaikka oppositio menestyi


24.03. klo 13:24kainuu

Tästä puhe: Rajoittavatko katu- ja siitepöly elämääsi keväällä?


24.03. klo 10:45ulkomaat

Merihädässä ollut norjalaisristeilijä kulkee taas ja matkustajia evakuoidaan – kapteeni on lehtitietojen perusteella suomalainen


23.03. klo 11:09ulkomaat

Pommeja räjähtänyt Somalian pääkaupungissa Mogadishussa


23.03. klo 11:08ulkomaat

Kurdijohtoiset joukot kukistivat Isisin viimeisen tukikohdan Syyriassa – terroristijärjestö pysyy silti vaarallisena