Kainuun Sanomat »Sotkamo-lehti »Ylä-Kainuu »Kuhmolainen »Alueen muut lehdet »

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Suomalainen Kirjakauppa

Käteistä käytetyistä oppikirjoista sekä tärppejä toimistoon

Kajaanin myymälän väkeä esittelemässä helmikuun lukutärppejä: Raija (vas.), Ulla, Anne, Sanna ja Johanna valitsivat henkilökunnan suosikit.
Uudenlainen tapa ideoiden ja aikataulujen hallintaan. Oletko jo kokeillut maailmalta Suomeenkin rantautunutta ilmiötä? Bujoilu eli bullet journal ruokkii luovuutta ja auttaa arjessa. Suomalaisesta kirjakaupasta saat kaiken tarvittavan bujoiluun.
Talven kärkituote - suositut Stabilo-kuitukärkikynät.


Suomalaisesta Kirjakaupasta talven parhaat askarteluideat ja kevään kuumimmat kirjauutuudet

 

Suomalainen Kirjakauppa painottaa ekologisuutta toiminnassaan ja ostaa ja myy myös käytettyjä oppikirjoja. Opiskelijan kannattaa laittaa oppikirjat heti kiertoon, kun ne ovat käyneet tarpeettomaksi.

Palautetuista oppikirjoista maksetaan keskimäärin 10 €. Kierrätettäviksi sopivien kirjojen pitää olla uuden opetussuunnitelman mukaisia.

Myös kanta-asiakkuus hyödyttää opiskelijaa, koska uusista oppikirjoista saa 10% alennuksen.

– Haluamme helpottaa oppikirjojen ostajan elämää, siksi meiltä löytyy kaikkien Kainuun lukioiden kirjalistat. Voit tarkistaa, että sinulla on juuri oikeat kirjat kursseille, muistuttaa myymälävastaava Raija Peltoniemi.

Laskin on opiskelijalle tärkeä hankinta. Suomalaisesta Kirjakaupasta voi tilata laskimet edullisemmin ryhmätilauksena esimerkiksi opettajan kautta.

 

Parhaat palat yrityksille ja toimistoon

Yritysasiakkaaksi liittyminen on ilmaista ja vaivatonta. Yrityskortilla saa 10% alennuksen tavaratuotteista, kuten tulostuspaperista, kalentereista ja ajopäiväkirjoista.

– Koko valikoima ei ole esillä myymälän hyllyillä, vaan asiakkaan toiveiden mukaan tilaamme lähestulkoon kaikkea, mitä toimiston pyörittämiseen tarvitaan, tarkentaa myymäläpäällikkö Ulla Carroll-Hämäläinen.

Lukeminen kannattaa aina. Toimistotarvike-edun lisäksi yritysasiakas saa normaalihintaisista kirjoista 5% alennuksen. Loistava hyöty vaikkapa yrityslahjojen hankkijalle.

Yritysasiakkaille ostoksilla käynnin helppous on erityisen tärkeää. Kajaanin Suomalaisessa Kirjakaupassa on nopea poiketa. Ilmaisia parkkipaikkoja on lähistöllä runsaasti ja asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään.

 

Kohokuviointia ja korttitaidetta

Suomalainen Kirjakauppa kannustaa luovuuteen. Askartelun ystäviä hemmotellaankin ystävänpäivän ja hääkauden lähestyessä. Onko ihanampaa kuin valmistaa itse kortit tai vaikkapa häävieraiden plaseeraukset pöytiin?

– Tämän hetken kuumimpia askarteluvillityksiä ovat embossaus ja tekstiilipaperit, Carroll-Hämäläinen kertoo.

Embossauksella eli kohokuvioinnilla saa eläväpintaisia kutsukortteja ja pöytäaskarteluja. Tarjolla on kokonaisuuksia, joilla pystyy tekemään ammattimaisen tason korttitaidetta.

Pestävä tekstiilipaperi on suosittu uutuus. Siitä voi askarrella vaikkapa kauniin meikkipussin tai säilytyskorin.

Suomalaisessa Kirjakaupassa on runsas valikoima kuviopapereita, korttipohjia, erilaisia teippejä, huippulaadukkaita tusseja ja tyylikkäitä tekstitarroja. Korttiaskarteluun on tarjolla isoja paketteja laadukkaita korttipohjia ja kirjekuoria, jotka voi viimeistellä kauniilla postimerkeillä.

 

Viihdyttäviä pikkupaloja pokkareiden ystäville

Mikä onkaan makoisampaa talvi-iltoina kuin käpertyä hyvän kirjan ääreen? Helmikuun pokkarikampanjasta valitset 3 kirjaa yhteensä 15€.

Kirjojen lisäksi saatavilla on muun muassa lautapelejä ja palapelejä, lapsille puuhakirjoja, matkailuoppaita ja veneilykarttoja.

Suomalainen Kirjakauppa haluaa tarjota asiakkaille joka päivä Suomen parhaan asiointikokemuksen. Onhan se valittu jo 3 kertaa peräkkäin Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Ja se on aistittavissa jokaisessa myymälässä.

 

Väriä talvipäiviin

Talven kärkituote – suositut Stabilo-kuitukärkikynät

Hanki laadukkaat Stabilo-kynät opiskeluun, toimistoon tai vaikkapa bujoiluun. Koodilla STABILO-TARJOUS saat värikkäät kuitukärkikynät hintaan 10€ paketti. (Normaalisti 17,95 €)

Muista hyödyntää etu kertomalla tarjouskoodi kassalla. Stabilo-tarjous on voimassa 5.-9.2.2019.


thumbnail

• 107-vuotias erikoiskirjakauppa
• Kuuluu Otava-konserniin, joka on kotimainen perheyritys
• Työllistää 500 henkilöä
• Kajaanissa vuodesta 1990
• Palvelee osoitteessa Kauppakatu 10-12 sekä verkossa www.suomalainen.com
• Toimitukset verkkokaupasta Kajaanin myymälään ilman postikuluja

Uusimmat

05.02.

Suomalainen Kirjakauppa

Käteistä käytetyistä oppikirjoista sekä tärppejä toimistoon


15.11.

Wetteri

Vuoden parhain aika tehdä autokaupat


10.07.

Kuhmon kamarimusiikki

Viisi vinkkiä Kuhmon Kamarimusiikkiin


29.05.

RekryKainuu

Kajaaniin paluuta ei ole tarvinnut katua


04.05.

Wetteri

Edukseen erottuva arkiauto


Kainuun Sanomien tuoreimmat

24.03. klo 15:13ulkomaat

Thaimaassa äänestetty vilkkaasti vaaleissa – sotilasjuntan kannattajat vahvoilla vaikka oppositio menestyi


24.03. klo 13:24kainuu

Tästä puhe: Rajoittavatko katu- ja siitepöly elämääsi keväällä?


24.03. klo 10:45ulkomaat

Merihädässä ollut norjalaisristeilijä kulkee taas ja matkustajia evakuoidaan – kapteeni on lehtitietojen perusteella suomalainen


23.03. klo 11:09ulkomaat

Pommeja räjähtänyt Somalian pääkaupungissa Mogadishussa


23.03. klo 11:08ulkomaat

Kurdijohtoiset joukot kukistivat Isisin viimeisen tukikohdan Syyriassa – terroristijärjestö pysyy silti vaarallisena