Kainuun Sanomat »Sotkamo-lehti »Ylä-Kainuu »Kuhmolainen »Alueen muut lehdet »

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Konttorikolmio

Tulostus ja AV-ratkaisut löytyvät läheltä

Konttorikolmion yrittäjät Mika Määttä (vas.), Teemu Karsikas ja Aki Leinonen löytävät asiakkailleen toimivimmat tulostusratkaisut. Monitoimilaitteissa yrityksen yhteistyökumppani on Toshiba.
Katja Kinnusen vastuulla on Konttorikolmion myymälämyynti.


Konttorikolmio on paljon enemmän kuin toimistotarviketukku. Kajaanin Teppanassa toimiva yritys saa yli puolet liikevaihdostaan av-järjestelmiin ja tulostamiseen liittyvistä laitteista.

– Esitystekniikkaosaamisemme alkoi kehittyä 90-luvun lopussa, kun videotykit alkoivat korvata piirtoheittimet kouluissa ja yrityksissä. Nykyisin teemme myös valo- ja äänitekniikkaa ja olemme aina olleet ajan tasalla työhyvinvointiin liittyvissä kalusteissa, Konttorikolmion Mika Määttä linjaa.

Määttä on luotsannut 25-vuotiasta yritystä vuodesta 2008 lähtien Teemu Karsikkaan ja Aki Leinosen kanssa. Kolmikko osti yrityksen entisen omistajan menehdyttyä. Puikkoihin tarttuminen oli heidän mukaansa luonnollinen jatkumo sille, että he olivat jo vuosia työskennelleet yrityksen leivissä. Jokaisella on oma vahva osaamisalueensa: Karsikkaalla av-osaaminen, Leinosella tulostusratkaisut ja Määtällä tarvike- ja kalustemyynti.

– On ehdottomasti vahvuus, että meitä on kolme jakamassa vastuuta, Määttä toteaa.

Konttorikolmio toimii pääasiassa Kainuun alueella. Paikallisuus on tärkeää, sillä laitemyynnin lisäksi asiakkaalle tarjotaan aina palvelua.

– Olemme asiakkaan lähellä ja teemme asioita viereltä. Kasvokkaista kohtaamista arvostetaan, yrittäjät summaavat.

Tulostuksenhallinta on yksi Konttorikolmion suosituimmista palveluista. Yrityksissä pienet tulostimet ovat vaihtuneet tehokkuus- ja kustannussyistä isoihin monitoimitoimilaitteisiin, joilla voi tulostamisen lisäksi kopioida, skannata ja faksata. Kun laitteella on monta käyttäjää, tietoturva taataan turvatulostusjärjestelmällä.

– Kun käyttäjä haluaa tulostaa, asiakirja siirtyy palvelimelle tai pilveen odottamaan tulostustyön vapautumista. Se tulostuu vasta sitten, kun käyttäjä antaa luvan henkilökohtaisen lätkän avulla. Olemme liittäneet esimerkiksi Kainuun soten tällaiseen tulostuksenhallintajärjestelmään, mutta yhtä lailla meiltä löytyy tulostusratkaisu vaikkapa pieneen kukkakauppaan, Aki Leinonen kertoo.

Audiovisuaalisista laitteista haluttuja ovat infonäytöt, jotka ovat yleistyneet niin katukuvassa, marketeissa kuin oppilaitoksissakin.

– Ne ovat nykyaikaisia ja huomiota herättäviä ratkaisuja, Teemu Karsikas sanoo.

– Myymme asennettuna Samsungin infonäyttöjä, jotka soveltuvat esimerkiksi henkilökunnan informointiin ja tuotteiden markkinointiin. Suurin Konttorikolmion toimittama infonäyttö on Kajaanin jäähallin iso led-taulu.

Konttorikolmiolla on laitteilleen omat asentajat ja huoltajat. Asiakas voi tehdä yrityksen kanssa palvelusopimuksen laitteiden huoltamisesta kuukausihintaa vastaan. Moni oppilaitos on tarttunut tähän tilaisuuteen.

– Pidämme huolta siitä, että koko luokka pelaa, Karsikas huomauttaa.

Pitkä kokemus av-järjestelmistä ja menestys puitesopimuskilpailutuksissa on tuonut yritykselle myös alan suunnittelutöitä. Esimerkiksi ensi vuonna valmistuvan Hauhola-Lehtikankaan monitoimitalon esitystekniikka tulee olemaan Konttorikolmion käsialaa.

Lehtikankaan koulun rehtori Arto Koskivirralla on pelkästään positiivista sanottavaa yrityksestä, joka on palvellut koulua jo aiemmin pienhankinnoissa.

– Heillä on hyvä uskottavuus kainuulaisena, ammattitaitoisena ja läheisenä toimijana. Yrittäjillä ja ammattimiehillä palvelu pelaa.

TYÖYMPÄRISTÖ KUNTOON KALUSTEILLA

Ergonomisten työvälineiden osuus kasvaa Konttorikolmion toimistokalustemyynnissä. Varsinkin sähkösäätöinen työpöytä on löytänyt asiakaskuntansa.

– Ihmiset halutaan saada työpäivän aikana vetreiksi ja virkeiksi työasentoa muuttamalla. Sähköpöytä mahdollistaa seisomisen välillä, Mika Määttä kertoo.

Jos asiakas harkitsee ergonomisen kalusteen hankintaa, se tuodaan ensin testikäyttöön.

– Ihmisten erilaisuuden takia ergonomiatuotteita on vaikea ostaa verkkokaupoista. Pyrimme toimimaan niin, että ihmiset saisivat välineet jo ennen terveysongelmien ilmenemistä, Aki Leinonen lisää. Konttorikolmio osaa auttaa myös työviihtyvyyden parantamisessa. Taukotilakalusteiden lisäksi yrityksen kautta saa kahviautomaatteja.


thumbnail

Konttorikolmio Oy on perustettu Kajaanissa vuonna 1991. Vuodesta 2008 yrittäjinä ovat toimineet Mika Määttä, Teemu Karsikas ja Aki Leinonen. Konttorikolmio toimii toimisto- ja it-tarviketukkuna sekä nykyaikaisten av-järjestelmien ja tulostusratkaisujen asiantuntijana pääasiassa Kainuun alueella. Yrityksellä on verkkokauppa osoitteessa www.konttorikolmio.fi

Uusimmat

15.02.

Wetteri

Vaihtoautoralli tuo vilskeen Wetterille 


23.10.

No-Pan Auto Oy

Autokauppa mukana muutosten tuulissa


12.10.

Akonlahden Puutarha Oy

Salaatin kulutus on kasvussa


12.10.

Vuokatin Viini Oy

Omena jalostuu juomaksi


12.10.

Ämmän Leipä Oy

Rakkaudesta leipomiseen


Kainuun Sanomien tuoreimmat

22.02. klo 12:03urheilu

Hiirikoski ja Räty valittiin tähdistökentälliseen


22.02. klo 11:40kotimaa

Patrian hallituksen puheenjohtaja johdon vastuusta: Ei vastuunkanto aina tarkoita sitä, että pitää erota


22.02. klo 11:38talous

Fiva edellyttää Afarakin suuromistajalta tarjousta yhtiöstä –  tehosteena kymmenien miljoonien uhkasakko


22.02. klo 11:37kotimaa

Poliisi tutkii puukotuksia Lieksassa – yksi kuoli, kaksi sairaalahoitoon


22.02. klo 10:41urheilu

Mitali hyvän tahdon kisoista olisi vaatinut Leijonilta muutakin kuin ylivoimaonnistumisia